donderdag 1 april 2010

Een welverdiende paasvakantie!!

Hallo iedereen,



In de voorbije week stonden heel wat activiteiten op ons programma.

Maandag hebben we met ons allen de sportieve benen bovengehaald om rondjes te lopen voor onze sponsorloop. Een flinke inzet en een mooie opbrengst voor de straatkinderen van Nicaragua! Aan iedereen een welgemeende dank je wel!!

Vandaag sloten we de Zuidactie af met een paasviering in de kerk en deze middag deelden we onze solidariteit door deel te nemen aan de sobere maaltijd. Om al een klein beetje in de vakantiestemming te komen keken we vanmiddag naar de film Sjakie en de chocoladefabriek. Dit sluit aan bij ons taalthema waarin we kennis hebben gemaakt met de mooie verhalen van Roald Dahl.

Morgen komt de tandmobiel naar onze school, daar zullen we al spelend ontdekken hoe we zorg kunnen dragen voor ons gebit. In de knutselles leren we vriendschapsbandjes maken...hopelijk slaan we niet in de knoop! En dan is er tijd voor een welverdiende paasvakantie!

Aan iedereen veel ontspanning, plezier en kilo's chocolade gewenst, geniet ervan zodat we de laatste trimester met opgeladen batterijen kunnen starten!

groetjes, juf Sandra